mandag den 6. august 2012

Florida


Så det vist på tiden jeg får blogget igen. Jeg er på ferie i Florida, hvor min veninde og hendes mand bor. Jeg kom herover tirsdag aften efter en lang rejse på 24 timer. Da jeg kom hertil var min kuffert blevet væk, men heldigvis kom den halvanden dag efter. Så det godt jeg bor hos min veninde i stedet for hotel, da jeg kunne låne hendes ting.

Stranden herover er fantastisk, hun bor ved en af de bedste strande i USA, hvilket er skønt! Dog har vi kun været der en halv dag, men mon ikke der kommer flere ture dertil. I weekenden har vi været i Orlando i Universal Studios. Det var virkelig fedt! Har dog ikke min computer med, så kan desværre ikke uploade mine billeder fra mit kamera, og har helt glemt at tage nogle på min mobil, (må jeg lige blive bedre til).

Vejret her er dejligt, og ligger omkring de 35 grader. Dog bor de i tropisk område, så det regner og tordner tit. Strømmen var f.eks væk i 5 timer i torsdags.

Håber I har haft en god weekend

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Var gået helt i panik hvis min kuffert forsvandt. Heldigt de fandt den igen :)

Dina sagde ...

Ja, tror jeg ogsaa jeg normalt ville, men de fortalte at de skete naesten hver dag, og saa kom de dagen efter. Det var meget beroligende