søndag den 1. december 2013

Virkelighedens Nynne #2

Ja, kan jo nok ikke tale mig fra, at jeg kan være temmelig klodset og ret uheldig. Jeg må faktisk være et omvandrende underholdningsmoment for min omverden nogle gange. I denne uge har det ikke været en undtagelse.

Jeg har op til flere gange vælte halvt over mine egne ben, mens jeg var i en bus, og på vej ud. Den ene gang snubler jeg nærmest ud af bussen (folk måtte tro jeg var fuld), og den anden gang vælter jeg lidt forover, men heldigvis er der en stang, som jeg når at gribe fat i. Ellers var jeg nok væltet lige på snotten...

Derudover, havde jeg også en lille episode nede i fitness, da jeg trænede arme og bryst i starten af ugen. Jeg sluttede af med bryst pres på en skrå bænk med stang. Jeg tænker, at jeg lige vil tage de sidste og så stoppe. Men da jeg tager den sidste kan mine arme simpelthen ikke mere. Altså som i OVERHOVEDET ikke. Jeg prøver at ligge stangen op på den holder, som der er. men nej. Hmm, hviler lige og så prøver igen, nej, kan stadig ikke få den op at ligge i holderne. Dog kan jeg så i stedet bare slå stangen ind i holderne, hvilket faktisk larmer en del.

Okay, kigger mig lige omkring (mens stangen så ligger henover mit bryst), der står en fyr ved siden af, kalder på ham to gange, ingen reaktion. Hmm, okay prøver igen lidt højere, det hjælper og han kommer mig til undsætning. 
Det skal så lige siges, at der står en del fyre og træne, og mange står om fronten mod mig. Så jeg skynder mig også bare at tage mine ting og ud derfra, haha. 

Håber I nyder jeres weekend 

Ingen kommentarer: