onsdag den 18. januar 2012

Brunch with bubbles


Min søde søde sambo fra efterskolen kom på besøg idag, hvilket var herligt, da det var ret lang tid siden at vi havde haft tid til at ses. I julegave fik jeg en smartbox, som der her var god anledning til at bruge. Jeg synes det er et fedt koncept, og en smart ide til gaver.


Vi tog på Café Römer i Aarhus, hvor vi fik en tapas brunch med bobler. Det var vildt godt! Man skulle bare krydse fem forskellige retter af på en seddel, og så fik man maden serveret med lidt brød, samtidig med at vi fik et glas champagne hver. Det kan uden tvivl anbefales, og er helt sikkert noget jeg skal have igen (får da lige anbefales nogle caféer i øjeblikket).

Ellers hyggede vi med en tur ned igennem byen og så ren afslapningen, da vi kom hjem. En rigtig dejlig dag, hvor det var rart endelig at kunne slappe af, uden man fik dårlig samvittighed. 

Har I prøvet nogle smartboxs?

2 kommentarer:

Ida sagde ...

Nu har jeg kun været i Århus en gang og det var i oktober 2011 og der var vi også inde og spise på Römer, og enig, det var så lækkert og hyggeligt et sted (betjeningen var dog ikke så god :( ).
Det lyder super hyggeligt med sambo fra efterskolen hygge :)

Dina sagde ...

Det er virkelig et godt sted. Jeg har ihvertfald planer om at skulle have sådan en tapas brunch en anden dag. Vi havde heldigvis en god betjening, så man kunne håbe det blot var en engangs episode :)