søndag den 1. januar 2012

Farvel 2011 og hallo 2012


Godt nytår! Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år.

Her er et lille tilbageblik på mit år, som har budt på den største oplevelse i mit liv (indtil nu), men også den værste  og hårdeste episode jeg har prøvet.Jeg elsker at rejse og året har også bestået af flere ture. Først på året var der to dejlige skiferie i Østrig. Skiture er bare noget af det bedste jeg ved.
I sommers var der en oplevelsesrig tur til Grønland og Island, som bød på mange smukke og spændene oplevelser, mens slutningen af sommer stod på en skøn tur i det franske, som bliver en tur, jeg altid vil huske for noget specielt.Det bedste der skete var i sommers, hvor disse to vidunder kom til verden, og jeg fik mig titlen moster. De er så dejlige, har fået smilet på læberne frem igen og jeg holder utrolig meget af dem.

Samtidig bød min sommer også på det hårdeste, da privatlivet gik i stykker. Jeg har aldrig oplevet noget der har taget så hårdt på mig, og jeg kæmper stadig.
Jeg har en dejlig familie og venner, som har været der for mig og været med til at gøre dagene lidt nemmere. Jeg er dem dybt taknemlig og jeg føler mig heldig over at have dem.

I skolen stod den på et halvt års praktik, hvor jeg fik den bedste praktikplads med skønne kollegaer. Jeg føler jeg har rykket mig utrolig meget efter at have været der, og har taget en masse god erfaring med i tasken.

Det var et lille kig på hvad der sket for mig i 2011, og er de ting, jeg vil se tilbage på med godt og ondt.

Hvad husker I 2011 for?

2 kommentarer:

Gita sagde ...

jeg husker året som det år jeg blev mor og færdig som logistik økonom. Titlen som mor er den største og kan slet ikke beskrives!

EM sagde ...

så mangler du jo kun Færøerne! :)

Jeg kommer til at huske 2011 for rigtig, rigtig meget.
Blandt andet en fantastisk sommer :)

eslublog.blogspot.com