onsdag den 11. januar 2012

Lidt yoga
Midt i læsningen idag trængte jeg til en lille pause, og tænkte lidt yoga måske ville være godt.
Jeg har for nogle år siden købt en wii, og sidste år fik jeg købt mig et board dertil, hvor wii fit plus var med. Det faktisk meget smart, at man kan lave lidt træning herhjemme.

Men jeg kastede mig jo så ud i lidt træning idag, og det var faktisk meget godt. Der er en "mand" i spillet, som forklarer hvad man skal og hvordan øvelserne skal laves, sige hvis man gør noget forkert eller skal fokusere på noget. Så jeg føler jeg fik noget ud af. Skal hvis til at gøre det til en ny vane at træne lidt yoga, og det skulle jo være meget godt for kroppen. Har før gået til yoga med min søster, og det var faktisk meget sjovt (grundet mine MEGET stive ben), så må hellere i gang igen.

Dyrker I også yoga? (ved ikke om man kan kalde det også, når jeg kun lige har gjort det idag)

5 kommentarer:

Ida sagde ...

Det lyder bare så smart. Det er ligefør jeg bør anskaffe mig en Wii, kun til formålet at kunne træne, når tiden lige passer :)
Jeg har kun prøvet pilates, men ikke yoga.

Anonym sagde ...

Jeg har haft det og jeg prøvede det også et par gange. Jeg kunne rigtig gode lide den hvor man stiller sig op på et ben samler hænderne og fører dem op imod solen :)

Men ikke noget jeg tror jeg ville kunne begynde at gå til :)

Dina sagde ...

Det er virkelig også smart, man kan træne lige når det passer en :)

Ja, hehe, men synes nu mine ben gled ned :)

Gita sagde ...

Har prøvet graviditets yoga, for det skulle være så godt....men det resulterede i plukveer...ellers har jeg ikke tålmodighed til det der! Men det var sjovt da vi gik til det!

Dina sagde ...

haha ja, det var nu sjovt :)