onsdag den 9. januar 2013

Festivaler


Årh jeg har siddet og kigget på festivaler i noget tid, og overvejer lidt, hvilken man skulle tage til. Jeg har tidligere været til North Side, Jelling Festival, Skive Festival og Skanderborg, og så nogle andre mindre steder, hvor det måske mere har været noget lokalt. Jeg overvejet lidt Skanderborg, men er ikke helt sikkert. Det er jo mange penge, som der skal bruges, og så skal navnene også lige være nogle der tiltrækker, før jeg gider afsted.

Skal I til nogle festivals i 2013?

(beklager manglede billede, men havde lidt problemer med at finde et. Og da jeg endelig fandt et der kunne bruges, kunne jeg ikke uploade det)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har været til smukfest før og det var en super oplevelse! Det er mange penge, det har du ret i, men det er også en fed oplevelse :)
Ps: Har en lækker giveaway kørende, hvis det kan friste? ;) http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/01/m-y-f-i-r-s-t-g-i-v-e-a-w-a-y.html

Mette sagde ...

Jeg skal til Jelling festival. tror det er 10. år jeg er afsted :D Jeg elsker virkelig også festivaller og håber også på en dag eller to på Skanderborg og ellers grøn koncert! :)

Dina sagde ...

Amy: Ja det også rigtig, men ved ikke om jeg hellere vil bruge pengene på at tage på en evt. ferie i stedet :-)

Mette: Jelling er også rigtig hyggeligt! Har været der en del gange nu, da det har lagt tæt på, hvor jeg kommer fra :-) Og ja Grøn Koncert er også en godt