tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår

Noget af det bedste jeg ved - ski


Min tur til USA

Sommerhus ture

Rigtig godt nytår til jer alle. Håber I er kommet godt ind i det nye år. Her er et lille tilbageblik på året der er gået ud fra min verden.

Rejsemæssigt har året budt på to skiture (og hvor jeg glæder mig til at skulle af sted igen), og så var jeg også en tur i Florida, hvor jeg besøgte min søde veninde. En virkelig god tur, og håber jeg kan få sparet op til en tur igen.

Jeg startet året ud med at blive færdiguddannet multimediedesigner, og er i sommers begyndte at læse videre på humanistisk informatik.

Der er blevet tilbragt mange dejlige timer i sommerhuset med min skønne familie, hvor der er blevet grinet, hygget, arbejdet og spillet en masse. Og samtidig har jeg leget med min dejlig niece og nevø. Derudover lærte jeg i år at stå på vandski, så nu kan jeg stå på ski mildes talt året rundt.

Ellers har året også stået på en flytning, en del fodbold, gode koncerter med gode mennesker, nye venskaber er opstået, jeg fyldte 25 og fik KANEL og en masse timer er tilbragt med de personer, som jeg holder allermest af.    

Hvad husker I 2012 for?

2 kommentarer:

Gita sagde ...

nyt hus - nyt job :)

og en masse dejlige timer med familie og venner!

Dina sagde ...

Det var også to rigtig dejlige ting :-)