mandag den 17. oktober 2011

Oprykningsfest

Opvarmning
Der blev skååååålet

Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi...

Puha, så det mandag morgen, og hvor ville det være dejligt, hvis man også havde efterårsferie.
Fredag var nu ganske stille og rolig med god mad og hygge. Men lørdag gik det løs (som i virkelig meget). Vi skulle spille en meget vigtig kamp lørdag, hvis det var vi vandt, så rykkede vi op i jyllandsserien. Så hele morgen var jeg rigtig nervøs (hvilket hele holdet stort set var), og da vi så skulle spille, var rigtig mange mødt op for at se os. Det gjorde jo ikke ligefrem presset mindre.
Vi havde dog højt humør på, og kom også foran 3-0, men så fik modspillerne to mål og kampen blev pludselig meget spændende.

Men heldigvis endte kampen med en 3-2 sejre og så lød champagne  propperne! Der blev købt 3 kasser øl og mokai, og så var der musik og sang inde i omklædningsrummet. (stemmen har i hvert fald ikke valgt at komme tilbage endnu).
Efterfølgende var der fællesspisning og så videre til 18 års fødselsdag hos en af pigerne fra holdet.  Det betød jo ikke ligefrem at vi blive mindre ædru og den fik ikke for lidt. Natten endte på det lokale værtshus til langt ud på natten. En rigtig rigtig sjov aften og nat må man sige. Dejligt at man har sådan et godt hold, hvor folk er meget sociale og med på sjov.
Men søndag var jeg helt færdig. Jeg havde det virkelig dårligt, og kunne forhøre mig rundt omkring, at jeg ikke var den eneste.

Har I andre også haft en god weekend?

2 kommentarer:

Michelle sagde ...

Ej hvor ser det hyggeligt ud pulle <3

Dina sagde ...

Var det også :)