onsdag den 16. november 2011

Madklub

  Kylling/spinat tærte  

  Porre/skinke tærte  

  Muffins med hindbær og hvid chokolade  

I går var jeg til madklub, hvor vi fik lavet nogle lækre tærter og hindbær muffins.
Jeg er i en madklub med 7 andre piger, som alle har spillet fodbold. Det er kun to af os, som stadig spiller, så derfor lavede vi for nogle år siden vores madklub, så vi stadig kunne ses. Vi mødes derfor ca. en gang i mdr. og så bliver der ellers kokkereret og snakket.

I går stod den så på to tærter, en porre/skinke tærte og en kylling/spinat tærte. De var virkelig gode og nemme at lave (tror jeg, jeg var nemlig på muffins holdet). Porre/skinken blev godt nok lidt vandet, men det kunne man bare hælde fra.

Til dessert var der så muffins med hindbær og hvid chokolade. De var utrolig nemme at lave, og de smagte super (de andre guffede ihvertfald i sig). Jeg har desværre en MEGET sart mave, der ikke er glad for kage og andre søde sager. Så jeg brækkede blot et lille stykke af og smagte, men det var nu godt. De har heldigvis ikke den "tunge" konsistens, som nogle chokolade muffins har.

I aften står den på Ørkenens Sønner og ud og spise med familien og "adoptivbarnet"/min veninde. Glæder jeg mig rigtig meget til.

Er der nogle af jer, som også er med i en madklub?

4 kommentarer:

Ida sagde ...

Ej en god ide med en mad klub. Det er så hyggeligt :)

Dina sagde ...

Det er også rigtig hyggeligt

Gita sagde ...

jeg vil gerne have den opskrift på muffins!!!

Dina sagde ...

Den sender jeg med det samme :)