torsdag den 3. november 2011

Broccolifad


Jeg synes I skulle havde denne virkelig gode opskrift! Jeg har lavet den et par gange, og jeg er fan (som i virkelig MEGET). Jeg forsøger at spise mindre stivelse, og derfor synes jeg det er fedt, at der er nogle dejlige alternativ til ris og pasta. Opskriften har jeg fået af min søde kusine, som også sendte en masse andre gode opskrifter uden stivelse. 

Broccolifad:
Broccoli
Bacon i tern
Revet cheddar
Pinjekerner

Kog broccoli mør, men stadig med bid. Bacon ristes på panden.
Broccoli kommes i et fad og drysses med revet cheddar (bliver vammelt, hvis man putter for meget på) og bacontern. En hurtig tur i ovnen, så osten smelter, men uden at broccolien bliver branket.
Rist pinjekernerne på en pande og drysses over broccolifadet.

2 kommentarer:

Ida sagde ...

JEg elsker broccoli - kunne sagtens tænkes at jeg skulle prøve den.
DEn ser god ud :)

Dina sagde ...

Den er også vildt lækker, og nem at lave :) Win win