tirsdag den 18. juni 2013

Idræt og skader


Som jeg nævnte for lidt tid siden, har jeg desværre slået ryggen i en fodboldkamp. Jeg var så uheldig at lande direkte ned på den nederste af ryggen, uden at tage fra. Men skader er faktisk, desværre, noget som har plaget mig en del.

Jeg er født med hoftedysplasi, som jeg blev opereret for, for 5 år siden. Jeg troede egentlig bare jeg have en lysken skade, ligesom alle andre fodboldspillere, og derfor spillede jeg bare med det, og ”vænnede” mig til smerten (at jeg så ikke altid kunne gå bagefter, er en anden side af sagen). Men jeg fik at vide, at når jeg kom hjem fra mit ophold i Østrig, så skulle jeg opereres. Desværre var det i en periode, hvor sygeplejerskerne strejkede, så det blev udskudt. I stedet gik jeg da lige ud og hjalp min søsters arbejde med en firmakamp (ironisk nok den dag, jeg skulle have været opereret), og rev så korsbåndet over i det ene knæ.
Ja, så resten af det år, gik egentlig med krykker, operationer og MERE krykker (jeg gik virkelig alt for meget på krykker det år). Når, men det fik jeg heldigvis trænet godt op, og kom i gang med fodbold igen. Havde dog stadig smerter i hoften, og blev senere opereret igen, fordi min ledlæbe var flænset efter de mange års ”slid”.

Nu er der så gået nogle år, og jeg spiller stadig fodbold. Knæet mærker jeg stort set ingenting til, men hofte kan jeg mærke. Specielt om vinteren når jeg spiller fodbold og løber, skal jeg være ekstra opmærksom på, at jeg bliver ordentlig varm.

Det blev da vist et halv langt indlæg, håber ikke det blev for kedeligt.


Hvordan har I det med skader, har I haft mange?

2 kommentarer:

Isabella Pernille sagde ...

Hold da op, du har godt nok været uheldig. Jeg har aldrig rigtig haft skader, og jeg har aldrig brækket eller forstuvet noget, så jeg må være ret heldig på det punk, hehe :)

- Knus fra Isabella <3
www.isabellapernille.dk

Dina sagde ...

Ja, det har ikke altid lige været det sjoveste. Men har været heldig med, at min krop har været stærk nok til at kunne trænes helt op igen hver gang.

Dejligt, så må vi håbe det bliver ved sådan